Werken bij Holstein Flowers

Bij Holstein Flowers zijn dagelijks meer dan 100 gemotiveerde medewerkers hard aan het werk om de gerbera’s zorgvuldig aan onze klanten te leveren en zo de wereld een stukje kleurrijker te maken.

Je vindt bij ons een kleurrijke baan in een gezond bedrijf dat goed voor zijn medewerkers zorgt. Werken op onze bedrijven is schoon, veilig en licht. Als je talent en ambitie hebt, belonen we je met een gezonde hoeveelheid verantwoordelijkheid. Heb je ideeën hoe het werk beter of sneller kan? Eigen initiatief krijgt hier alle ruimte. We zijn trots op onze medewerkers en trots op wat we elke dag met elkaar bereiken. 

Ben je scholier en op zoek naar een bijbaantje? Dan is werken bij Holstein Flowers vast iets voor jou!
Solliciteer direct! 

Naar vacatures Scholieren

Tijd voor gezelligheid

Naast het harde werken is er ook tijd en aandacht voor gezelligheid. Regelmatig organiseren we leuke workshops, een barbecue, een sfeervolle kerstmarkt, een nieuwjaarsborrel en natuurlijk ons jaarlijkse bedrijfsfeest. 

Recruiters

Werving & Selectie van personeel doet Holstein Flowers volledig zelf, met veel succes! Hulp is daarbij niet gewenst. Daarom wordt acquisitie naar aanleiding van onze vacatures niet op prijs gesteld. Zodoende kan onze HR afdeling zich bezighouden met zaken die er echt toe doen: onze (toekomstige) medewerk(st)ers!