Werken bij Holstein Flowers

Bij Holstein Flowers zijn dagelijks meer dan 100 gemotiveerde medewerkers hard aan het werk om de gerbera’s zorgvuldig aan onze klanten te leveren en zo de wereld een stukje kleurrijker te maken met gerbera's!

Holstein Flowers is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Je vindt bij ons een kleurrijke baan in een gezond bedrijf dat goed voor zijn medewerkers zorgt. Werken op onze bedrijven is schoon, veilig en licht. Als je talent en ambitie hebt, belonen we je al gauw met een gezonde hoeveelheid verantwoordelijkheid. Heb je ideeën hoe het werk beter of sneller kan? Eigen initiatief krijgt hier alle ruimte. We zijn trots op onze medewerkers en trots op wat we elke dag met elkaar weten te bereiken. 

Naar vacatures

Tijd voor gezelligheid

Naast het harde werken is er ook tijd en aandacht voor gezelligheid. Regelmatig organiseren we leuke workshops, een sfeervolle kerstmarkt, een nieuwjaarsborrel en natuurlijk ons jaarlijkse bedrijfsfeest. Ook bieden we onze medewerkers dagelijks vers werkfruit aan. Zo stimuleren we een gezonde levensstijl onder onze medewerkers en bovendien is het een extra blijk van waardering voor ieders inzet.

Recruiters

Werving & Selectie van personeel doet Holstein Flowers volledig zelf, met veel succes! Hulp is daarbij niet gewenst. Daarom wordt acquisitie naar aanleiding van onze vacatures niet op prijs gesteld. Zodoende kan onze HR afdeling zich bezighouden met zaken die er echt toe doen: onze (toekomstige) medewerk(st)ers!