Home

De kracht van gerberakweker Holstein Flowers

Innovatie als drijvende kracht

Innovatie als drijvende kracht

Holstein Flowers is kweker én veredelaar van gerbera. Dat betekent dat wij bijna al onze gerbera’s zelf ontwikkelen in onze eigen kraamkamer. Wij beschikken over een eigen laboratorium waar we nieuwe soorten testen, vermeerderen en uitvoerig controleren op houdbaarheid. Zo creëren wij de allerbeste gerbera’s van de toekomst. Soorten die echt iets toevoegen aan het bestaande assortiment. Innovatie is al jaren onze drijvende kracht.

We denken altijd mee

We denken altijd mee

Omdat elke klant andere wensen heeft, denken we graag met u mee. Onze gerbera’s zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen, mixen en aantallen. Onze service gaat nog een stap verder. We willen een partner zijn voor onze klant door verregaande samenwerking. Bijvoorbeeld door het bieden van ondersteuning in de verkoop van gerbera's en het verzorgen van inspirerende presentaties op de winkelvloer. Wat uw wensen ook zijn, we leveren altijd maatwerk van topkwaliteit en hoge service.

Investeren in duurzaamheid

Investeren in duurzaamheid

Holstein Flowers teelt gerbera’s met respect voor mens en natuur. We belichten onze gerbera's met duurzame verlichting, verwerken ze met groene energie, hergebruiken het gietwater, bestrijden ziektes en plagen met maximale inzet van biologische gewasbescherming en scheiden onze afvalstromen. Hiermee behoren we tot één van de schóónste gerberakwekers ter wereld. We voelen ons niet alleen verantwoordelijk richting de wereld, maar ook naar onze medewerkers. Want gemotiveerde medewerkers zijn van onschatbare waarde. Holstein Flowers biedt mensen de kans om zichzelf te ontplooien en eigen initiatief krijgt bij ons alle ruimte.

Meer dan honderd soorten

Meer dan honderd soorten

De gerbera. Een prachtige creatie van Moeder Natuur en de grote passie van Holstein Flowers! Met meer dan 140 gerberasoorten vindt u bij ons een buitengewoon breed assortiment: van de klassieke germini's en grootbloemige gerbera’s tot onze specialties met unieke vormen en prachtige kleurcombinaties. Exclusieve soorten van topkwaliteit waarmee u zich echt kunt onderscheiden. Holstein Flowers, de gerberaspecialist.

Gerbera in ons DNA

Gerbera in ons DNA

Al sinds 1946 is Holstein Flowers een hecht familiebedrijf. De liefde voor de gerbera zit dan ook diep verankerd in ons DNA. Met bijna 11 hectare grond is Holstein Flowers één van de grootste gerberakwekers ter wereld! Een bedrijf waar geavanceerde technologie hand in hand gaat met vakmanschap. Maar ook met passie. De passie voor de gerberateelt.

Be inspired!

On Instagram