Gerbera campagne bijna van start. Ben jij voorbereid?

Gerberacampagne bijna van start!

Over ongeveer een maand lanceren we de grootste Gerbera campagne ooit: Gerbera - Get the Feeling. Deze campagne richt zich op de Nederlandse en Duitse groothandel en bloemist. Van 1 tot 15 april vindt de gerbera zijn weg naar de schijnwerpers van de bloemenindustrie. Is jouw bedrijf voorbereid?

Wat gaat er gebeuren?
Tijdens de campagneperiode is er door de aangesloten gerbera telers een uniforme Diamond verpakking zichtbaar in de hele keten. Aangesloten groothandels ontvangen een opvallend pakket met verschillende winkel promotiematerialen en een online toolkit. De campagne zal ook worden versterkt met advertenties in vooraanstaande tijdschriften en een premium campagne op sociale media.

Hoe kun je deelnemen?
Zorg ervoor dat je voldoende gerbera’s op voorraad hebt en houd er rekening mee dat er vraag zal zijn naar verschillende soorten gerbera’s. De campagne is bedoeld om bewustzijn te creëren over de verscheidenheid aan gerbera’s in al zijn vormen, kleuren en maten. Meer informatie over de gerbera campagne? Neem contact met ons op via: feeling@colouredbygerbera.com

Terug naar overzicht