Vacature Teeltspecialist

Voor onze beide locaties zijn wij op zoek naar een:

Teeltspecialist (fulltime)
Met een assortiment van meer dan honderd exclusieve gerberasoorten is Holstein Flowers in De Lier dé specialist op het gebied van gerbera’s. We bieden onze klanten het breedste assortiment gerbera’s ter wereld dat wij produceren met de modernste teelttechnieken. Naast kweker is Holstein Flowers ook veredelaar. We ontwikkelen jaarlijks vele nieuwe soorten. Nieuw op het gebied van kleur, bloemvorm, grootte of verbeterde kwaliteit. Unieke soorten waarmee onze klanten, met name groothandelaren en bloemisten, zich kunnen onderscheiden. Innovatie heeft ons altijd gedreven, tot op de dag van vandaag.

Wat ga je doen?
Een ideaal teeltklimaat is essentieel om onze gerbera’s te laten uitgroeien tot bloemen van topkwaliteit. Daarom controleer en registreer jij als teeltspecialist nauwgezet alle aspecten van de klimaatbeheersing in onze kassen, zoals temperatuur, ventilatie, vochtgehalte, licht en tevens watergift en bemesting. Je signaleert eventuele groei- en klimaatafwijkingen en doet voorstellen ter verbetering. Regelmatig maak je een rondgang door het gewas om de plantgroei en wortels te beoordelen. Analyse van diverse plantmonitoring systemen zal een belangrijk onderdeel van je takenpakket zijn. Door deelname aan studieclubs blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste teelttechnieken en breng je hierover advies uit aan het management. Zo kunnen we de teeltomstandigheden continu blijven optimaliseren.

Wij vragen
Naast goede communicatieve en sociale vaardigheden vragen wij een HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal drie jaar gerichte werkervaring, bij voorkeur in de agrarische sector. Ook ervaring met diverse computerprogramma’s is noodzakelijk, zoals Hoogendoorn klimaatcomputer, Excel en Word.

Wij bieden
Wij bieden je een verantwoordelijke, zelfstandige functie in ons vooruitstrevende bedrijf. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, een passend salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het volgen van werkgerelateerde cursussen. Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team dat er elke dag weer voor gaat om prachtige gerbera’s van topkwaliteit te leveren.

Interesse?
Wil jij jouw teeltkennis en ervaring inzetten om de kwaliteit van onze gerbera’s naar een nog hoger niveau te brengen? Stuur dan je motivatie in een brief, samen met je CV, per e-mail naar Conny van Dijk-Halkes via conny@holsteinflowers.nl of 0174-210019. Bezoek ook onze website: www.holsteinflowers.nl

Terug naar overzicht